Sunday, October 9, 2011

Tadbir utowo ngatur awak

He murid ! Siro bisoho ngepèna'ake awak niro, ojo ngatur awak niro, kerono becik lan alane awak niro ono ing perkoro ibadah, rizki lan liya-liyane iku wus diurusi dening liyane niro ya iku Gusti Allah ta'ala. Opo bae kang wus diurusi dening wong lìya iku siro ojo melu-melu ngurusi.

No comments:

Post a Comment